ТОП Вести
Свр Охрид

Свр Охрид

50 лица во Охрид и 13 во Струга казнети поради неносење маски

Според статистичките податоци на МВР, во текот на изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 81 прекршоци за неносење лична заштита на лицето (Охрид 50, ...

90 лица во Охрид и 46 во Струга казнети за неносење маски

Според статистичките податоци на МВР, во изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 170  прекршоци за неносење лична заштита на лицето (Охрид-90, Струга-46, Кичево-30, Дебар-04). ...

7 лица во Струга и 80 во Охрид казнети поради неносење маски

Според статистичките податоци на МВР, во изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 122  прекршоци за неносење лична заштита на лицето (Охрид-80 Струга-07, Кичево-18, Дебар-17). ...

14 лица во Струга казнети за неносење маски

Според статистичките податоци на МВР, во текот на изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 53 прекршоци за неносење лична заштита на лицето (Охрид 17, ...

17 лица во Струга казнети поради неносење маски

Според статистичките податоци на МВР, во изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 55  прекршоци за неносење лична заштита на лицето (Охрид-32 Струга-17, Кичево-06). Ним ...

18 лица во Струга казнети за неносење маски

Според статистичките податоци на МВР, во текот на изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 28 прекршоци за неносење лична заштита на лицето (Охрид 2, ...

12 лица во Струга казнети поради неносење маски

Според статистичките податоци на МВР, во изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 35 прекршоци за неносење лична заштита на лицето (Охрид-11, Струга-12, Кичево-12.). Ним ...

Охриѓанка го напуштила својот 11 годишен неподвижен син

Во текот на вчерашниот ден во СВР Охрид добиено е телефонско известување дека С.В.(39) од Охрид, во својот дом на улицата „Питу Гули“, без никаква грижа, храна и ...

Работен состанок на угостителските објекти, СВР Охрид и надлежниот пазарен инспекторат

– Со цел доследно спроведување на хигиенско-безбедносните протоколи за работа на кафетериите и угостителските објекти за исхрана во Охрид и поголема заштита од вирусот COVID-19, денеска СВР Охрид ...

Eдно лице е повредено во сообраќна несреќа на патот помеѓу Лабуништа и Боровец

На 20-ти јули 2020 година, во 05:50 часот, на регионалниот пат помеѓу струшките села Лабуништа и Боровец, случена е сообраќајна незгода во која, патнички автомобил „Шкода“ со скопски ...
error: