ТОП Вести
топлотен бран

топлотен бран

МТСП:Прогласена портокалова фаза- се препорачува ослободување од работа на бремените жени и постарите лица

По прогласувањето на портокалова фаза на територијата на цела држава до 14 август годинава, поради топлотен бран, Министерството за труд и социјална политика ги повикува правните субјекти да ...

Тимот на ДЗС од Струга подели едукативни прирачници за заштита од пожари

Во склоп на Кампањата за намалување на ризиците од пожари, подрачното одделение при Дирекцијата за заштита и спасување од Струга делеше едукативни прирачници за заштита од пожари на ...
error: