ТОП Вести
унапредување

унапредување

Џудо клубот „Дрим“ ги унапредува своите знаења со помош на светски познати експерти

Помошникот тренер во Џудо Клуб “ДРИМ“ Струга, Андреј Чакаровски учествуваше на семинар за тренери наменет за техничко усовршување за работа со деца од 8 до 12 годишна возраст, ...

Во Струга се спроведува проектот „Унапредување на социјалната кохезија” – спортските активности се закажани за 5-ти јуни

Денеска во просториите на Општина Струга, се одржа средба помеѓу претставници на Општина Струга и претставници на „Search for Common Ground“. Целта на средбата беше да се дискутира ...

Јавна дебата за унапредување на правата на заедниците утре во Охрид

Утре во Охрид ќе се одржи дебата на тема „Унапредување на правата на заедниците и улогата на комисиите за односи меѓу заедниците во локалните самоуправи“  Настанот е во ...
error: