ТОП Вести
верба

верба

Надица Шикоска Симиџиоска: На мозочниот удар што го доживеав, денеска гледам како благослов и мотив за духовен раст

,,Имав мозочен удар на 30-ти јули 2021 година на мои 30 години , сакам да раскажам и да помогнам на други луѓе, да ја разбудам свеста за навремено ...

Велигденско огледало – станавме ли подобри луѓе?

Со пораката да владее доброто во луѓето и помеѓу луѓето ве поздравувам на големиот ден. Во бојата на љубовта ги обоивме јајцата, денеска се радуваме за воскресението на ...
error: