ТОП Вести
ветерани

ветерани

Здружението на ветерани од Струга во посета на соседна Албанија

Здружението на ветерани и резервисти од одбраната и безбедноста на еднодневна екскурзија во соседна Албанија, каде што го посетија градот Берат. Претседателот на здружението на ветерани и резервисти ...

РК „Струга“ прослави 70 години постоење – сите ракометни генерации се вратија на терен

Во одлична атмосфера, со три натпревари од по 15 минути, РК Струга прослави 70 години од своето постоење.   Сите генерации се вратија на терен по повод овој ...

РК Струга слави 70 години постоење, во сабота на терен се враќаат млади и стари ветерани!

Ракометен клуб „Струга“ слави 70 години постоење. Во сабота во Спортски Центар „Тими“  на терен ќе се вратат млади и стари ветерани, а заедно со нив ќе игра ...

СЕДНИЦА СО ВЕТЕРАНИТЕ ЗА ОДБРАНА И БЕЗБЕДНОСТ

На 16 декември,во Охрид се одежа традиционалната, редовна седница на Сојузот на Здруженијата на ветераните од одбраната и безбедноста на Република Македонија. На седницата со која раководеше претседателот ...
error: