ТОП Вести
вежбање

вежбање

Со „Форма вита“ и почетниците стануваат здрави и активни луѓе со посакуваниот фитнес резултат

Сакате да го промените начинот на живот на подобро со физичка активност? Долг период не сте физички активни? Спортски центар Форма Вита е вистинското место да ги направите ...

(ВИДЕО) Корисниците на спортски центар „Форма Вита“ градат позитивен став кон животот

„Грижете се за вашето тело затоа што тоа е единственото место каде што треба да живеете“ – ова е само една од пораките кои ги испраќаат членовите на ...
error: