ТОП Вести
Влак Компани

Влак Компани

Влак Компани нуди одлична можност за вработување во Струга, Охрид и Дебар

Влак Компани нуди одлична можност за вработување во Струга, Охрид и Дебар на следниве позиции: Менаџер за директна продажба на терен Грижа за корисници и телемаркетинг Mенаџер за ...

Реномираната фирма Влак Компани го проширува својот тим

Доколку сте комуникативни, енергични, организирани и позитивни со и без работно искуство во областа на комерцијална продажба аплицирајте веднаш. Нудиме: – одлична плата + бонуси – бесплатен тренинг – стекнување ...
error: