ТОП Вести
вработува

вработува

LTH Леарница Охрид вработува…….

  LTH Леарница Охрид вработува Електротехничар во одделот за Одржување ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ Завршено Средно Образование  (електро техничар, енергетичар); Познавање на работа со компјутер; Основно познавање на англиски јазик. ПРОФЕСИОНАЛНИ ...

LTH Леарница Охрид вработува: Стручно лице за безбедност и заштита при работа

LTH Леарница Охрид вработува стручно лице за безбедност и заштита при работа. Потребни квалификации: Високо образование од областа на технички науки (дипл. градежен инженер, дипл. машински инженер, дипл. ...

Реномираната фирма Влак Компани го проширува својот тим

Доколку сте комуникативни, енергични, организирани и позитивни со и без работно искуство во областа на комерцијална продажба аплицирајте веднаш. Нудиме: – одлична плата + бонуси – бесплатен тренинг – стекнување ...

Сметководствено биро „Интерактива“ вработува лиценциран овластен сметководител

Сметководствено биро   „Интерактива Доел Струга” има потреба од лиценциран овластен сметководител со работно искуство од минимум пет години. Одговорности и задачи: Комплетно водење на сметководственото работење и ...

Конфекција „AББА“ вработува шивачки со работно искуство

Конфекција „AББА“ има потреба од шивачки со работно искуство. Заинтересираните кандидатки да се обратат на телефон 070 347 014 Strugaonline ...

Сендвичара „Буцко“ – ВРАБОТУВА

Сендвичара „Буцко“ има потреба од еден вработен со загарантирана добра плата.  Заинтересираните можат да се јават на телефон 070 336 511 или да се обратат директно во Сендвичара ...
error: