ТОП Вести
заболени

заболени

Седум медицински лица се заболени од морбили во Струга

Седум медицински лица од Струга се заразени со морбили. Меѓу нив четири сестри од интерното одделение при Струшката болница, едно лице вработено на педијатрија и уште две, една ...

МЗ: Намален е бројот на заболени лица од сезонски грип, споредено со лани

Министерството за здравство информира дека е намален бројот на заболени лица од сезонски груп, во однос на овој период минатата година. Инаку, минатата недела биле регистрирани вкупно 535 ...
error: