ТОП Вести
заедница

заедница

Четврта форумска сесија на заедницата утре во Струга

Општина Струга ги поканува сите заинтересирани граѓани на четвртата форумска сесија, која ќе се одржи на 14.11.2019 (четврток) со почеток во 10:20 часот во ресторант Аполонија. Форумската сесија ...
error: