12 екипи се пласираа во втор круг елиминации на турнирот во Враништа, ова е распоредот

- Локални, Спорт
337
Резултатите од втората фаза Елиминации на турнирот во мал фудбал ,,Враништа 2022“
Четврток 19.05.2022
20:00 Враништа БЗ – Гостилница кај Мече 1:0 (0:0)
21:00 Али Зухер – АСП Пак 2:6 (0-4)
22:00 Камионски делови Бос – Пиколо 1:1 (0:0) 2:4 по изведување на пенали
Сабота 21.05.2022
20:00 Дебрца Експрес – Ложани БЗ 7:2 (4:2)
21:00 Бриони – св. Тројца 3:2 (1:2)
22:00 Д-р Баткоски – Сатеска 4:0 (1:0)
Недела 22.05.2022
20:00 Мислешево БЗ – Кафе бар Стоп бар 3:0 (2:0)
21:00 Македонија БЗ – Кафе бар 9- 0:1 (0:1)
22:00 Дооел Ровамани – Искра 1:2 (0:2)
Понеделник 23.05.2022
20:00 Лидер Инвест – Тим 04- 2:0 (0:0)
21:00 Кафе бар Шила – Книжарница Клио 0:2 (0:0)
22 :00 Бизи Груп – Сквер кафе 0:3 (0:1)
Следува вториот круг елиминации.  Ќе учествуваат дванаесет екипи кои се пласираа на претходниот круг, а ова е распоредот
Вторник 24.05.2022
20:00 Искра – Дебрца Експрес
21 :00 Пиколо – Бриони
22:00 Д-р Баткоски – АСП Пак
Среда 25.05.2022
20:00 Сквер кафе – Мислешево БЗ
21:00 Кафе бар 9 – Книжарница Клио
22:00 Враништа БЗ – Лидер Инвест

Facebook Коментари