Aнита Мицова го промовираше спотот за синглот „Еден ден“

- Локални, Музика
301

Вчера официјално излезе и новиот видео запис за синглот „Еден ден“ на Анита Мицова.

„Еден Ден“  е нумера која се наоѓа на албумот “Ти Сум Јас” и веќе е 7 ми видео запис,  а прв за 2018. Дело е на Весна Малинова Бабамова и Кирил Бабамов , како кларинетист се јавува Здравко Ангелов.

 

Видеото е снимено во домот на култура „ Браќа Миладиновци” во Струга

 

Strugaonline

 

 

Facebook Коментари