Банкрот Блуз бенд во сабота ќе настапат во Мезе бар Барабар

- Забава, Локални
758

Оваа сабота (02.04.2022) во Мезе бар Барабар ќе има одлична забава за која ќе бидат задолжени Гуру Харе, Сашо Гигов-Гиш и Петар Ренџов, познати како Банкрот Блуз бенд.

Забавата ќе започне во 21:30 часот.

Резервации на телефон 071 319-075

Согласно мерките за заштита од Covid-19, настанот ќе се одржи со максимално почитување на истите. Дозволен е влез само за посетители кои се вакцинирани со две дози вакцина.

Facebook Коментари