Циркусот „Magic Tron“ од Струмица утре гостува во Струга

- Забава, Локални
393

Во Центарот за културата „Браќа Миладиновци“ – Струга, утре, 17.04.2018г., со почеток во 19:00ч., со интересна програма и точки,  гостува циркусот од Струмица,  „Magic Tron.“  Ова е вистинска можност за стружани, без разлика на возраста, да уживаат во едно несекојдневно доживување.
Билетите ќе чинат 100 денари.

Strugaonline

Facebook Коментари