Да му помогнеме на Зоран Перески oд Струга, бидете хумани!

- Локални
1606


На нашиот сограѓанин , пријател , другар а пред се човек му е потребна итна помош! Зоран Перески е во критична состојба и се наоѓа во приватната болница “Систина“ во Скопје. Според информациите кои стигнаа до редакцијата на Strugaonline, станува збор за бактерија која предизвикала драстично намален имунитет и нападнати се 80% од белите дробови.
Сите хумани граѓани кои се во можност , може да донираат преку сметката на неговата снаа Љупка Переска. Број на сметка: 200003370698388

 

 

Strugaonline

Facebook Коментари