Денеска започнуваат елиминациите на турнирот во мал фудбал ,,Враништа 2022“

- Локални, Спорт
276
Заврши групната фаза на турнирот во мал фудбал ,,Враништа 2022“. Ова се постигнатите резултати изминативе денови:
Недела 15.05.2022
20:00 Т-клуб – Д-р Баткоски 1:3 (1:1)
21:00 Пиколо – Сатеска 1:0 (1:0)
22:00 Бриони – Али Зухер 1:1 (1:1)
Понеделник 16.05.2022
20:00 св. Тројца – АСП Пак 1:6 (1:3)
21:00 Рибник Добрески – Македонија БЗ 0:7 (0:5)
22:00 Кафе бар 9 – Гостилница кај Мече 2:1 (1:1)
Вторник 17.05.2022
20:00 Лидер Инвест – Спаки 2021 12:0 (8:0)
21:00 Тим 04 – Книжарница Клио 0:4 (0:2)
22:00 Бизи Груп – ДООЕЛ Ровамани 0:2 (0:0)
Среда 18.05.2022
20:00 Искра – Томас ман 1:0 (0:0)
21:00 Дебрца Експрес – Мислешево БЗ 8:0 (4:0)
22:00 Стоп Бар – Ложани БЗ 2:1 (1:0)
Денескa, четврток 19.05.2022, започнуваат елиминациите на турнирот.
Ова е распоредот
Четврток 19.05.2022
20:00 Враништа БЗ – Гостилница кај Мече
21:00 Али Зухер – АСП Пак
22:00 Камионски делови Бос – Пиколо
Сабота 21.05.2022
20:00 Дебрца Експрес – Ложани БЗ
21:00 Бриони – св. Тројца
22:00 Д-р Баткоски – Сатеска
Недела 22.05.2022
20:00 Мислешево БЗ – Кафе бар Стоп бар
21:00 Македонија БЗ – Кафе бар 9
22:00 Дооел Ровамани – Искра
Понеделник 23.05.2022
20:00 Лидер Инвест – Тим 04
21:00 Кафе бар Шила – Книжарница Клио
22:00 Бизи груп – Сквер кафе

Facebook Коментари