Детскиот театар од Демир Капија со драмата „Малата Сирена“ гостува во Струга

- Локални
344

Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга, во соработка со Домот на култура „Мирка Гинова“ – Демир Капија, го организираат гостувањето на аматерскиот детски театар од Демир Капија кој пред струшката публика ќе се претстави со драмата „Малата Сирена“ од Ханс Андерсен, а во режија на Димче Бањански.
Настанот ќе се случи на 15.07.2018 (недела), со почеток 20:30 часот.
Влезот е 50 ден.

Strugaonline

Facebook Коментари