Директорот на струшкиот затвор разрешен по свое барање

- Локални
211

На редовната, 78-ма седница Владата на Република Македонија, на негово барање го разреши Арменд Шаќири, од должноста директор на КПУ Казнено поправен дом од отворен вид Струга.

Strugaonline

фото:aрхива

Facebook Коментари