„ДримОН“ го најавува гостувањето на SHIFTED во Струга

- Забава, Локални
319

Фестивалот „ДримОН“ со гордост го најавува  првото и долго очекувано гостување на SHIFTED во Македонија!

28.07.2018 Сабота / Хангар / Струга

XLR8R го опишуваат како една од највозбудливите фигури во светот, Resident Advisor го прогласија за најмистериозна фигура во светот на техно културата додека Alessandro Cortini од Nine Inch Nails го одбра токму неговиот label Avian за дом на неговите соло изданија.

Настанот е во соработка со Desonanz Festival​ и ќе се одржи во рамки на шестото издание на Дримон.

Билетите се веќе пуштени во претпродажба преку продажните мрежи на mktickets.mk i karti.com.mk

Strugaonline

 

Facebook Коментари