Џудистите од Струга со одлични резултати на Државното првенство за јуниори и деца

- Локални, Спорт
323
Одлични резултати за Џудо клуб ,,ДРИМ“ Струга на Државното првенство за јуниори и деца.
U11 Деца
1. Давид Спироски 1-во место 🥇
2. Кате Клењоска 1-во место 🥇
3. Божидар Јулоски 3-то место 🥉
4. Мила Стојанова 2-ро место🥈
5. Елеонора Јосифоска 2-ро место🥈
6. Филип Шипоски 2-ро место🥈
7.Мартина Салви 2-ро место🥈
8. Ајлин Бајрамоска 2-ро место🥈
9. Сергеј Блаженски 3-то место🥉
U21 Јуниори
1. Анамарија Стојмиловска 1-во место 🥇
2. Андреј Симоноски 1-во место 🥇
3. Христијан Глигороски 1-во место 🥇
4. Андреј Вељаноски 3-то место 🥉
Анастасија Трајческа, Давид Шулески , Албин Чолаку, Трајче Нелкоски, Лука Трца, Марио Нелоски и Лазар Јованоски без пласман.

Facebook Коментари