ЕК Снегар -Струга освои шест медали на Интернационалната регата во Охрид

- Локални, Спорт
137
ЕК Снегар -Струга  учествуваше на Интернационалната регата во Охрид.
Струшките едриличари постигнаа одлични резултати и дома се вратија со шест медали.
Класа оптимист генерален плассман девојки
Андреа Кавај второ место
Берак Шашко  трето место
Класа оптимист генерален плассман машки
Стефан Бараковски  трето место
Класа оптимист девојки до 12 години
Берак Шашко  прво место
Класа оптимист машки до 12 години
Стефан Бараковски прво место
Марко Милески  трето место

Facebook Коментари