Ф.К Ложани и Ф.К Лириа ќе играат финале на стадионот во Струга

- Локални, Спорт
281

На 26.05 со почеток во 16:30 часот  на стадионот „Караорман“ во Струга ќе се игра Play-Off финалето од општинската лига помеѓу ФК. Ложани и ФК. Лириа. Ова е одлична можност за сите љубители на фудбалот да бидат во публиката и да го бодрат својот фаворит.

Strugaonline

 

Facebook Коментари