Горан Папаз и Танче Гроздановски концертно овој викенд

- Локални, Музика
301
Овој викенд музичарите Папаз и Танче концертно ќе го промовираат својот заеднички проект-албум „Елегија”.
Во петок 02.08 настапуваат на првото „Културно лето Пештани 2019″, а во недела 04.08 во Прилеп на локацијата “Јавен простор”, веднаш до саат кулата. Влезот е бесплатен на двете локации.
После летните одмори, Папаз и Танче најавуваат концертна промоција низ цела држава, а и надвор од државата.

Strugaonline

Facebook Коментари