И Струга е меѓу градовите каде ќе се слави поканата за влез на Македонија во НАТО Алијансата

- Локални, Македонија
643

Струга е дел од градовите во кои оваа  сабота (14.07),  ќе биде прославена добиената покана за влез на Македонија во НАТО  Алијансата. Прославата во Струга е закажана за 21:00 часот, а на истата ќе настапат С.А.Ф, BLLA BLLA BLLA и Маци Стојановиќ.

Владата ќе организира забави во 15 градови во земјава, а предвидено е да насатпат 40 артисти. Централната прослава ќе се одржи во Градскиот парк во Скопје.

Strugaonline

Facebook Коментари