Игор Џамбазов на Play radio- Ги поканувам сите љубители на квалитетна музика на прекрасен концерт на летна сцена Сиеста во Струга

На први јули на летна сцена Сиеста, на големо задоволство на струшката публика, концерт ќе одржи Игор Џамбазов заедно со Гуру Харе и бендот. Игор Џамбазов на сцена во Струга ќе застане после една цела деценија па ќе имаме можност да проследиме квалитетен концерт и за нас добро познати хитови. Дел од нив и евергрини. За деталите околу концертот но и други теми поврзани со неговиот сестран талент разговаравме со Игор Џамбазов. Целиот разговор можете да го проследите на следниов линк

Извор: Play radio

Facebook Коментари