Kајак-Кану клуб „Дрим“ -Струга врши регистрација на натпреварувачи за сезона 2019

- Локални, Спорт
384

Кајак-кану клуб „Дрим“ -Струга ги повикува сите свои натпреварувачи да пополнат пријава за претстојната натпреварувачка сезона 2019.

Пријавата е достапна online на следниов ЛИНК.

Сите заинтересирани, повеќе информации можат да добијат од претседателот на клубот, Илија Николиќ, на телефонскиот број 078 245 724.

Strugaonline

Facebook Коментари