Kрсте Тикоски е новиот чувар на мрежата во редовите на ФК Караорман

- Локални, Спорт
145

Засилување во тимот на ФК Караорман. Во редовите на клубот доаѓа Крсте Тикоски, голман кој претходно ја чуваше мрежата на ФК Велешта, а има настапувано и за екипите на Караорман и Охрид Лихнидос.

Тикоски не е прв нов член на ФК Караорман, претходниве денови од клубот објавија дека во дресот на  ФК Караорман ќе игра Никола Секулоски, како и Дарко Симјаноски.

Strugaonline

 

Facebook Коментари