ЛОВЕЧКА ВЕЧЕР ВО ВЕВЧАНИ

- Локални
402

Здружението на ловци „Церн Камен“ од Вевчани на 10-ти  февруари во ресторанот „Пелвец“одржа ловечка вечер за  своите членови и гости. Ловечката вечер се одржа традиционално по повод успешно завршената ловечка сезона 2017,согласно програмата планирана во тековната годинa.

„ Покрај богатата ловечка вечер од специјалитети на дивеч, исто така имаше и богата лотарија. “ изјави Климе Чочороски претседател на ловечкото здружение од Ввевчани.

 

Стојан Кукунешоски

Strugaonline

Facebook Коментари