LTH Леарница вработува, ова се отворените работни позиции

ЛТХ Леарница Дооел Охрид има потреба од следниве работни места:

 • Возач на виљушкар

Одговорности:

 • внатрешен транспорт
 • средување на меѓу фазен магацин
 • правилен товар и растовар на производите во согласност со прописите
 • почитување на прописите од областа безбедност при работа и екологија

Квалификации:

 • Средно образование-сите профили, Б+Ц возачка дозвола е предност.
 • Можност за работа на висина поради потребите на високо регален магацин

Способности: активен возач

 • Општи работници во производство

Квалификации:

 • Средно образование-сите профили

Како дел Групацијата LTH Castings d.o.o. Slovenia, изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети за најпознатите произведувачи во автомобилската индустрија.

Автоматизирани се процесите на леење под висок притисок вршиме и машинска обработка на одлеаните делови и конструкција на алати.

Работиме по стандарди IATF 16949; ISO 14001; ISO 50001 и ISO 45001.

Нудиме:

 • покриени трошоци за превоз до и од работа (во случај над 3км оддалеченост, по износ на месечен јавен превоз)
 • обезбеден топол оброк
 • додатоци на плата за сменска работа
 • исплата на регрес за годишен одмор согласно услови за стекнување на правото на регрес
 • исплата на новогодишен надоместок
 • доброволно приватно здравствено осигурување
 • награди и бонуси согласно покажани резултати

Позициите бараат користење на заштитна опрема, 40h неделно/ 8h дневно. Локација: ЛТХ Леарница ДООЕЛ Охрид – производни капацитети, работа во смени.

Сите Заинтересирани можете вашите апликации и CV да ги испратите на:

https://www.lthcastings.com/careers → (https://www.lthcastings.com/default.asp?mid=en&pid=employmentopportunities

до 01.12.2022 и во најскоро време само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Ве очекуваме!

Facebook Коментари