Марјан Ќушкоски: Задоволни сме од досегашните резултати во Втора лига, навивачите се најголем мотив за напредок на ФК Караорман

Во денешното издание на емисијата Play café, на тема спорт, ни гостуваше Марјан Ќушкоски, заменик претседател на ФК Караорман. Караорман на радост на сите стружани, после повеќе од една деценија, оваа сезона успеа да влезе во втората лига, а публиката е секогаш на трибините да ги поддржи нашите фудбалери. Со Марјан зборувавме за клучните теми кои вклучуваат- досегашни резултати во втората лига, целите на клубот, квалитет на играчи, улога на публиката и уште многу други теми…

Целиот разговор можете да го проследите на следниов линк

Извор: Play radio

Facebook Коментари