Мега АББА отвори нови бутик во Струга

- Локални, Маркетинг
1272

Мега АББА го отвори новиот бутик со бебешка облека, детски трењерки и пижами, Машки и женски трењерки и пижами, медицинска облека, облека за кувари, хтз опрема и сето ова од сопствено производство по екстра цени.


Поради големата заинтересираност, попустот од 50% на целиот асортиман ќе трае до среда,  02.03.2022.

Новиот бутик Мега АББА се наоѓа до градскиот пазар, поранешно Тритекс.

Facebook Коментари