Мето Ди Флеш: ,,Ха ха 2020“ за крај на годината која ни се насмеа во лице, музички го славиме новиот почеток

Во минутите посветени на тема музика, во денешното издание на емисијата Play cafe го вклучивме Мето Ди Флеш кој што оваа чудна 2020 година одлучи да ја заврши со реализација на план кој што во ова студио ни го најави пред околу две години, односно направи преработка и во нов аранжман ја реиздаде познатата песна ,,Ха ха“ која заедно со бендот ,,Ден потоа“ ја испеа пред повеќе од две децении. Освен за промоцијата на ,,Ха ха 2020“ со Мето зборуваме за состојбата на музичарите изминатава година, за состојбата со вирусот ковид 19 и плановите за новата 2021 година.

Целото интервју проследете го на следново видео.

Извор: Play radio

 

 

Facebook Коментари