Мезе-бар „Барабар“ слави две години од своето постоење

- Забава, Локални
345

На денешен ден пред две години започна со работа мезе-бар „Барабар“ во Струга. Сместен во центарот на нашиот град овој мезе-бар е место за дружба, со креативно подготвено вкусно мезе и одличен амбиент. Стружани се навикнати да уживаат во атмосферата која ја нуди „Барабар“, совршено место за кафе и добра храна со вашите пријатели. За задоволството да биде комплетно не изостануваат ниту ноќните забави. Вечерва во мезе-бар „Барабар“ можете да се забавувате со „Тhe hounds“, а утревечер настапуваат „No Fun“.

Strugaonline

Facebook Коментари