На 19-ти ноември во пионерската лига РШ Струга Динг 2021 ќе игра со РК Струга

- Локални, Спорт
266

Во четвртото коло од пионерската лига РШ Струга Динг 2021 ќе игра со РК Струга . Натпреварот ќе се игра во сабота ,19.11, во спортската сала Нико Нестор со почеток во 13:30 часот.

Strugaonline

Facebook Коментари