Најдобрите журки и оваа недела во Мезе бар „Барабар“

- Забава, Локални
252

И оваа недела одлични забави во Мезе бар Барабар!

Бидете дел од  уште едно прекрасно доживување во одличната атмосфера на мезе бар Барабар со мајсторите на добрата забава: Тhe Hounds ( вторник), Sparkles (петок) и Balkan jam ( сабота).

Strugaonline

Facebook Коментари