Никола Кутаноски: Сите успеси на клубот ,,3Дисциплини“ се резултат на талентот и трудот на нашите членови

Kога станува збор за спортот во Струга, вистински бренд е триатлон и пливачки клуб ,,3 Дисциплини“. Каде и да настапат, во нашиот град се враќаат со медали, а сето тоа е резултат на посветената работа и љубовта кон пливањето, трчањето и велосипедизмот, категории кои ги негуваат со труд и развивање на талентот кој што членовите на клубот и тоа како го поседуваат. Деталите за нивните активности периодов , ги дознавме од тренерот Никола Кутаноски.

Целиот разговор можете да го проследите на следников линк:

Извор: Play radio

Facebook Коментари