Ново мотивирачко видео од „Форма-вита“ – негувајте здрав дух во здраво тело

- Локални
435

Вежбањето не е мода или тренд-тоа е животен стил и здравје. „Форма Вита“ со ново видео за ваша мотивација.

Вежбањето нека биде ваша здрава навика, затоа што само во здраво тело можете да создавате и негувате здрав дух. Бидете дел од големото семејство со визија на „Форма вита“.

Strugaonline

Facebook Коментари