Ново радио во струшко-охридскиот етер – РАДИО 102-КА

- Забава, Локални
412

Струшко-oхридскиот етер е збогатен со ново радио. Радио 102ка со многу ентузијам веќе зрачи и создава забавни музички вибраци. Најголемите нови и стари YU и македонски хитови можете да ги слушате на фрекфенција 102.2, а водителско-новинарскиот тим веќе на големо ја осмислува програмата со која ќе понуди емисии за сите генерации и вкусови.

Допрва следуваат изненадувања што ќе привлечат многу слушатели, бидејќи стружани секогаш препознаваат медиумски квалитет. – велат во тимот на 102ка.

Радио 102ка веќе освои многу сушатели, а очекувањата се дека ќе биде едно од најслушаните радија од овој регион.

Освен на фрекфенција од 102.2, радио 102ка можете да слушате во живо преку интернет на следниов ЛИНК.

102ка следете и на нивната Facebook страница.

Strugaonline

Facebook Коментари