Oд денеска стартува нова емисија на Play radio-“HIT MIKS” со Димитар

- Забава, Локални
160

Од денеска програмската шема на Плеј Радио збогатена со уште една емисја. Старува новото радиско шоу “HIT MIKS” заедно со Димитар кое ќе се емитува на фрекфенцијата на Плеј радио 90.4 FM, секој работен ден во терминот од 18:00 до 19:00 часот. Во неа ќе можете да ги слушате најголемите светски актуелни хитови.

Од екипата на Play radio, ветуваат одлична едночесовна забава на радио заедно со Димитар.

Strugaonline

Facebook Коментари