Помалите пионерки на ЖКК Струга се пласираа во F4, ќе се борат за медал

- Локални, Спорт
84

Помалите пионерки на ЖКК Струга 2009 во мајсторка ја совладаа екипата на Баскет Дино со резултат 25:24.

Најефикасна во нашиот тим беше Стеблева со 10 поени, Дукоска и Мијевска постигнаа по 5, Мојсоска 4 поени, а Коцареска 1 поен.

Со оваа победа помалите пионерки се пласираа во F4 каде ќе се борат за медал.

Strugaonline

 

Facebook Коментари