Потребна е крвна плазма за младо дете од Струга

- Локални
1852

Итно е потребна крвна плазма од пациент кој прележал ковид 19, а има крвна група АБ+. Крвната плазма е потребна за младо дете од Струга. Лице за контакт -Славица, 070 352 – 947

Facebook Коментари