Претставници на Општина Струга и МЈП Прокава на средба со Амбасадорот на Република Словенија

- Локални
306

Претставници од општина Струга и претставници од МЈП Проаква Струга одржаа средба со Амбасадорот на Република Словенија , Проф. Др. Милан Јазбец, на средбата се разговараше  за користење на европските фондови, земајќи ги како пример словенечките искуства како до користење на европските фондови и разгледување на можностите за инвестирање од страна на словенечки компании во Струга.

Извор: Општина Струга/Strugaonline

Facebook Коментари