Работилница за проектот „Подобрување на локалното владеење” во Струга

- Локални
239

Bо хотел Мираж во Струга се одржа еднодневна работилница во рамките на проектот „Подобрување на локалното владеење”, за презентација на шемата за грантови за Центрите за развој на планските региони.

На работилницата присуствуваа и претставници од општина Струга, каде што разговараа за концептите на три предлог-проекти од Годишната листа на проекти, кои и се приоритет за 2018 година.

Strugaonline

Facebook Коментари