Распоред на натпревари на Интернационалниот тирнир „Струга 2019“

- Локални, Спорт
198

Во среда започнува 47-то издание на Интернационалниот турнир „Струга 2019“. Ова е распоредот по кој ќе се играат натпреварите:

14.08

18:30 РК Струга- РК Пролетер (Зрењанин)

20:00 Свечено отварање

21:00 AEK (Грција) – РК Бутел-Скопје

 

15.08

18:30 РК Еурофарм-РК Пролетер

20:30 Гуиф (Шведска) – РК Бутел

16.08

18;30 AEK-Гуиф

20:15 Ревијален натпревар

21:30 Eурофарм- Струга

17.08

17;45  Натпревар за петто место

19:30 Натпревар за трето место

21:15 Финале

Strugaonline

Facebook Коментари