Реномираната фирма Влак Компани го проширува својот тим

- Локални, Маркетинг
1026

Доколку сте комуникативни, енергични, организирани и позитивни со и без работно искуство во областа на комерцијална продажба аплицирајте веднаш.

Нудиме:

– одлична плата + бонуси

– бесплатен тренинг

– стекнување на големо работно искуство.

До колку сакате да станете дел од нашиот тим испратете ни ги вашите податоци:

Име и Презиме, контакт телелефон на е. маил адреса [email protected] или на FB страната Твоја работа во Inbox.

Ве очекуваме.

StrugaOnline

Facebook Коментари