Ресторан „Делфини“ има потреба од персонал – станете дел од нивниот тим

- Локални
333

Ресторан „Делфини“ – сместен на новото шеталиште во Струга до дрвениот мост, има потреба од кувар , куварка, пица мајстор, и келнерка.

Сите заинтересирани за работа, можат да се обратат директно во ресторан „Делфини“ или на телефон 071 997 003.

Strugaonline

 

 

Facebook Коментари