Резултати и распоред на натпревари на турнирот „Враништа 2019“

- Локални, Спорт
294

Вторник 21.05.2019

20:00 АСП-ПАК – Дрим Тим (4:0); 9:3

21:00 Плеј кафе – АТЕ Мишелин (2:2); 5:2

22:00 Еуро Стил – Здружение на возачи (3:0); 6:2

Среда 22.05.2019

20:00 Спаком Комерц – Ташмаруништа (3:0); 7:1

21:00 Д-р Баткоски – Мешеишта (1:0); 3:1

22:00 Кафе бар Инсомниа – Кафе бар Арена (2:2); 4:4

Четврток 23.05.2019

20:00 Пекара Лихнида – Волино (0:0); 3:1

21:00 Кафе бар Шила – Икос (0:0); 4:0

22:00 Буде 2013 – Такси Мече Експрес (0:0); 1:4

Петок 24.05.2019

20:00 ЕСМ Струга – Дрим Тим (1:2); 4:2

21:00 Дооел Ноче – Фаланга (0:1); 1:1

22:00 Лукаво – Ложани (3:0); 6:0

сабота 25.05.2019 Слободен ден

Недела 26.05.2019 почнуваат осминафиналните натпревари

20:30 Такси Мече Експрес – Плеј кафе

21:30 Фаланга – МО Драслајца

Понеделник 27.05.209

20:00 Сатеска – ЕСМ-Струга

21:00 Д-р Баткоски – Спаком Комерц

22:00 Еуро Стил – Мешеишта

Вторник 28.05.2019

20:00 АСП-ПАК – Луково

21:00 Искра – Пекара Лихнида

22:00 Дрескод-Цацан – Дооел Ноче

Strugaonline

Facebook Коментари