Резултати и распоред на натпревари на Турнирот „Враништа 2019“

- Локални, Спорт
350
11. 05.2019 Сабота
20:00 Пискупштина – А. С Белко (0:0); 1:3
21:00 Искра – Плеј кафе (1:0); 5:1
22:00 Фаланга – Икос (0:0); 3:0
12.05.2019 Недела
20:00 Пекара Лихнида – Буде 2013 (4:0); 4:0
21:00 Ташмаруништа – Здружение на возачи (0:1); 1:5
22:00 Еуро Стил – Спаком Комерц (0:0); 1:0
13.05.2019 Понеделник
20:00 Кафе бар Арена – Мешеишта (1:0); 2:2
21:00 Кафе бар Шила – Доел Ноче (1:1); 2:4
22:00 Такси Мече-експрес – Волино (5:2); 5:3
Четврток 16.05.2019
20:00 Еуро Стил – Ташмаруништа
21:00 Д-р Баткоски – Кафе бар Арена
22:00 Спаком Комерц – Здружение на возачи
Петок 17.05.2019
20:00 Кафе бар Шила – Фаланга
21:00 Пекара Лихнида – Такси Мече Експрес
22:00 Буде 2013 – Волино
Сабота 18.05.2019 СЛОБОДЕН ДЕН (МАТУРИ)
Недела 19.05.2019
20:00 Дооел Ноче – Лакочереј
21:00 Кафе бар Инсомниа – Мешеишта
22:00 АСП-ПАК – Дрим Тим
Понеделник 20.05.2019
20:00 МО Драслајца – Вевчани
21:00 Сатеска – Ложани
22:00 Жито Леб – Дрескод-Цацан
Вторник 21.05.2019
20:00 Искра – Белко
21:00 Плеј кафе – Пискупштина
22:00 Еуро Стил – Здружение на возачи
Среда 22.05.2019
20:00 Спаком Комерц – Ташмаруништа
21:00 Д-р Баткоски – Мешеишта
22:00 Кафе бар Инсомниа – Кафе бар Арена
Четврток 23.05.2019
20:00 Пекара Лихнида – Волино
21:00 Кафе бар Шила – Лакочереј
22:00 Буде 2013 – Такси Мече Експрес
Петок 24.05.2019
20:00 ЕСМ Струга – Дрим Тим
21:00 Дооел Ноче – Фаланга
22:00 Лукаво – Ложани
Сабота 25.05.2019 СЛОБОДЕН ДЕН

Facebook Коментари