Резултати од досегашните натпревари на турнирот во мал фудбал Враништа 2024

- Локални, Спорт
1388

НЕДЕЛА 12.05.2024

20 :00 Камионски делови Бос – Станица и викса пром (0:2) : 0:2

21:00 Сквер кафе – Дипсакус (2:0); 4:0

22:00 Бел мерцедес – Доел Ноче (0:0) ; 1:0

ПОНЕДЕЛНИК 13.05.2024

20 :00 Бомбаши – Моби Роби (1:1); 6:2

21:00 Би-Зи груп – Јован 2014 (0:0); 0:0

22 :00 Кафе бар 9 – Авто Школа Зебра (1:0); 5:0

Facebook Коментари