Сениорките на ЖРК Стружанка-Струга утре и во недела играат на домашен терен

- Локални, Спорт
180

Сениорскиот тим на ЖРК Стружанка- Струга утре (7.11) на домашен терен во спортски центар „Тими“ ќе се сретне со екипата на ЖРК Гевгелија од Гевгелија. Почетокот на натпреварот  е закажан за 16:30 часот.

Два дена подоцна, во недела, на 10-ти ноември, сениорките повторно играат на домашен терен. Во спортската сала „Нико Нестор“ ја пречекуваат екипата на ЖРК Кузман-Вардар. Почетокот е закажан за 15;30 часот.

Strugaonline

Facebook Коментари